11 Ağustos 2016 Perşembe

YAZDIĞIM MAKALELERİ NASIL SATABİLİRİM

     Makale yazmayı seviyorsunuz ve yazdığınız makaleyi nasıl paraya çevirebileceğinizi bilmiyorsanız işte size cevabı. Makale yazarak nasıl para kazanabilirsiniz.                                     
    Yazı yazmayı seven bir kişi yazdığı yazıları internet üzerinden satarak para kazanabilir. Makale yazarak para kazanmak için öncelikli olarak makalelerinizi satabileceğiniz siteleri bulmanızdır. Arama motoruna makale siteleri, makale satmak ile ilgili terimler yazdığınızda çeşitli siteler karşınıza çıkmaktadır. Bu sitelere üye olarak ve çeşitli konularda yazdığını makaleleri burada satışa çıkartarak para kazanabilirsiniz. Bunun dışında makalelerinizi çeşitli blog sayfalarına ve internet sitelerine de direkt olarak satabilirsiniz. Bunun içinde makale konunuzla alakalı olan internet sitelerini bulup bu sitelere yazılarınızdan birkaç örnek gönderip satın alıp almayacaklarını sorabilirsiniz. Bu şekilde de makalelerinizi satarak para kazanabilirsiniz. Makale yazarak para kazanmak istiyorsanız düzenli olarak makaleler yazmaya devam edin. Önce bazı sitelere makalelerinizi gönderip kendinizi tanıtın daha sonra zaten bu siteler makalelerinizi beğenirlerse sizden düzenli olarak makale yazarlığı yapmanızı isteyebilirler. Bu da sizin için güzel bir fırsat olabilir. Bunun dışında makale yazarak para kazanmak için makalelerinizi başkalarına satmak yerine kendi internet sitenizi veya bloğunuzu kurarak da yazdığınız makalelerden para kazanabilirsiniz. Kurduğunuz site (site kurmak için Web Site Kurma Rehberi Dijital Eğitim kitabı nı kullanabilirsiniz) veya bloğunuzda düzenli olarak makalelerinizi yayınlar ve sitenize bir trafik kazandırırsınız. Sitenize çeşitli reklamlar ekleyerek üyelerin bu reklamlara tıklaması veya alışveriş yapmaları ile kolayca para kazanabilirsiniz.              
     Makale yazarak para kazanmak için daha önce hazırladığınız makaleleriniz yok ama yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız size önerim Yazıtör Starter Dijital Eğitim Kitabı' na sahip olmanızdır. Bu kitap sayesinde makale yazma tekniklerini öğrenip makalelerinizi nasıl satabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder