10 Ağustos 2016 Çarşamba

HANGİ KONULARDA YAZI YAZARSAM DAHA ÇOK PARA KAZANIRIM

        Makale yazarak para kazanmak istiyorsanız yazı yazmak için seçtiğiniz konular çok önemlidir. Eğer bir makale sitesinden iş alıp yazı yazıyorsanız seçtiğiniz konu başlığını zaten size site sunmaktadır. Ama siz sitelere makale yazıp satmak istiyorsanız o zaman seçtiğiniz konu başlığı çok önemlidir.                                
         Makale yazarak para kazanmak için öncelikli olarak bilgilerinizi değerlendirin. Mesela bilgisayar oyunları oynamayı seviyorsunuz. Yeni çıkan oyunları takip edip sürekli yeniliklerden haberiniz oluyorsa bu konuda yazılar yazıp iyi para kazanabilirsiniz. Bilgisayar oyunlarını birçok kişi bilmez veya çok sıkı bir şekilde takip etmez. Sadece bir yerlerden oyunu görüp oynayan kişilerde vardır. Ama bu oyunları oynamayı seven kişilerin sayısı da oldukça fazladır. Eğer sizde bu oyunlar hakkında çok fazla bilgiye sahipseniz, oyunlarla ilgili bilgilerinizi yazıya döküp para kazanabilirsiniz. Bu yazılardan para kazanmak için bilgisayar oyunlarının tanıtımını yapan site ve bloglara yazılar gönderip yazılarınızı değerlendirmelerini isteyebilirsiniz. Bu şekilde makale yazarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları dışında teknoloji, otomotiv, ekonomi gibi konularda yazılan makalelerden de iyi paralar kazanabilirsiniz. Makalelerin ücretlerini siz kendiniz belirleyebilirsiniz. Zaten bu konularda yazılar yazabilecek çok fazla kişi olmadığı için makale ücretleri de oldukça yüksek olur. Mesela 300 kelimelik bir teknoloji makalesini kolaylıkla 10 TL ye satabilirsiniz. Veya bu sitelerin yöneticileri ile anlaşıp ayda düzenli yazacağınız 5 makale için 300 400 TL arası bir ücret alabilirsiniz.
         Makale yazarak para kazanmak aslında çok kolay bir iştir. Sadece işe nereden ve nasıl başlayacağını bilmek önemlidir. Özellikle seçilen konular ve yazılan yazıların kalitesi makalelerin ücretlerini de arttırır. Makale yazarak para kazanmak istiyorsunuz ama bu konuda yeterince bilginiz yok ise size Yazıtör Starter Dijital Eğitim Kitabı' nı öneririm bu sayede hızlı ve kolay bir şekilde nasıl makale yazabileceğinizi, nasıl kaliteli içerikler oluşturabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder