4 Şubat 2016 Perşembe

EVDE MAKALE YAZARAK PARA KAZANILIR MI?

                                         
   İnternet üzerinde makale yazarlığı son zamanlarda evde yapılabilecek ek işler arasında en popüler olanlarından birisidir. Birçok kişi bu işi araştırırken merak ediyor evde makale yazarak para kazanılır mı sorusuna cevap arıyor. Evet evde makale yazarak para kazanılır.
   Evde çalışarak para kazanmak isteyenler harcadıkları emeğin karşılığını almak isterler. Bu nedenle makalelerden alınacak ücret kişiler için önemlidir. Yazılan makalelerden alınacak karşılık aslında sizin makalenize bağlıdır. Bir makalenin konusu, makale içerisine eklenmiş olan resim video gibi özellikler makalenin ücretini etkiler. Ama her şeyden önemlisi makaleyi yazdığınız kategoriyi doğru seçmelisiniz. Mesela moda, sağlık, dekorasyon, teknoloji gibi makaleler en çok para kazandıran makalelerdir.  Bu kategorilerden bir konu seçip yazdığınız makaleyi görsel olarak de resim video gibi eklentilerle desteklerseniz yazdığınız o makaleyi güzel bir ücret karşılığında satabilirsiniz. Makale yazanların en büyük sıkıntısı makaleyi nereye satacağını bilmemektir. Yazdığınız makalenin kategorisine göre Google da aramalar yapıp bu alanlarda ki web sitelerini blogları bulup buralara makalelerinizi satabilirsiniz. Ya da makale satışı yapan aracı sitelerle çalışabilirsiniz. Yalnız bu aracı siteler kendileri de makale üzerinden komisyon aldığı için yazdığınız makaleyi istediğiniz fiyata satamayabilirsiniz. Bu nedenle yazdığınız makalenin konusuna göre bir site bulup bu sitenin yöneticilerine makalelerinizi satarsanız daha iyi paralar kazanabilirsiniz. Makalelerinizi satarken asla fiyatı düşük tutmayın.  Makalelerinizin fiyatı aslında kalitesini de gösterir. Makaleyi satın almak isteyenler bu işi daha ucuza getirmek isterler ama siz vakit ayırıp yazdığınız, emek verdiğiniz o makalenin karşılığını alamazsınız. Bu nedenle makalelerin ücretini belirlerken emeğinizin karşılığını almak için bir ücret belirleyin.
    Evde makale yazarak para kazanmak size bağlıdır ve önemli olan sizin istediğiniz paradır. Eğer aracı sitelerle çalışırsanız buralardan sizin performansınıza bağlı olarak ayda 500 TL ye kadar bir ücret kazanabilirsiniz. Yazdığınız makaleleri satıp bu şekilde para kazanmak isterseniz burada sizin yazdığınız makale sayısı ve makalenin özellikleri devreye girer. Makaleniz çok kaliteli bir makale ise bu makaleyi 10 liraya satabilirsiniz. Günde 3 tane böyle makale yazıp satarak ayda 900 1000 TL arası bir ücret kazanabilirsiniz. Ek gelire ihtiyacı olanlar bu işi iş yerinde ya da evde yaparak birkaç saat içerisinde istediği parayı kazanabilir. Özellikle hanımlar moda, yemek, sağlık gibi  konularda evde makale yazarak evinizin bütçesine katkı sağlayabilirsiniz. Evde makale yazarlığından para kazanabilecek bir diğer grupsa öğrencilerdir. Öğrencilerde bu işi rahatlıkla yaparak ek gelir elde edebilirler.
    Ek gelire ihtiyacı olanlar; makale yazarlığı eğer bu işe yeteneğiniz varsa kendinizi biraz daha geliştirip bu işten güzel para kazanmanız için size bir fırsat olabilir. Ben makale yazarlığında kendinizi geliştirmeniz için size YazıtörStarter Dijital Eğitim kitabını öneriyorum. Makale yazarlığından para kazanmak sizin performansınıza bağlıdır. Birde bu işten sizin beklentiniz ne bu da önemlidir. Bir çok kişi 500 TL yi normal bir ücret kabul edip bu işi yaparken. Bazı kişiler bu parayı beğenmez ve makale yazarlığının iyi bir iş olmadığını düşünür. Siz başkalarına kulak asmadan eğer bu işi evde ek iş olarak yapabileceğinizi düşünüyorsanız hiç durmadan başlayın derim ben.
      



     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder