23 Şubat 2016 Salı

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İÇİN GÜNDE KAÇ SAAT ÇALIŞMAK GEREKİR?


     Anket doldurarak para kazanmak isteyenlerin çoğu çalıştığı işten yeteri kadar para kazanamayanlar veya evde yapacak bir işi olmayan ek gelire ihtiyacı olan kişilerdir. Zamanı kısıtlı olan bu kişiler anket doldurarak para kazanmak için kaç saat çalışacaklarını merak etmektedirler.
   Anket doldurarak para kazanmak için öncelikli olarak hemen hemen bütün anket şirketlerine üye olmanız gerekir. Çünkü ne kadar çok anket şirketine üye olursanız o kadar çok anket sizlere ulaşır ve bu şekilde kısa sürede bir çok anket cevaplayarak güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Anket şirketlerinin sizlere gönderdiği her anketin belirli bir süresi vardır. Kimi anketler beş dakika sürerken kimisi de 30 dakika sürebilir. Bu anketlere süre verilmesindeki amaç sizin bu anketi dikkatle okuyup cevaplandırıp cevaplandırmadığınızı tespit etmektir. Yani siz 30 dakikalık bir anketi 15 dakikada bitiriyorsanız bu demek oluyor ki anketi dikkatli bir şekilde doldurmadınız. Anket şirketi de bunu tespit edince anketinizi iptal eder. Anket doldurarak para kazanmak için anketlerinizi verilen süre içerisinde doldurmalısınız.
  Anket doldurarak para kazanmak için eğer bütün anket şirketlerine üye olduysanız size bir çok anket gelir. Bu anketleri istediğiniz zaman doldurabilirsiniz. Mesela iş yerinizdesiniz boş vaktiniz var. Gelen anketin süresi 30 dakikalık bu boş vaktinizde onu doldurabilirsiniz. Vaktinizin kısıtlı olduğu zamanlarda ise daha kısa süreli olan 10 15 dakika süren anketleri doldurabilirsiniz. Anket doldurarak para kazanmak için ayıracağınız süre gün içerisinde en fazla bir iki saat sürecektir. Yani hiç yorulmadan anket doldurarak bir iki saatlik gibi kısa bir sürede 50 dolara kadar ve hatta daha fazlasında para kazanabilirsiniz.
 Anket doldurarak para kazanmak için eğer sadece internet üzerinde araştırma yaparak birkaç anket şirketine üye olduysanız bu anket şirketlerinden gelen anketleri doldurmak sizin fazla zamanınızı almaz. Çünkü size anket ayda bir kere falan anca gelir. Ne kadar az anket şirketine üye olursanız o kadar az anket ve haliyle de az bir kazanç elde edersiniz. Hatta bu kazanç yılda bir veya iki anca olur. Anket şirketinden size belkide günlük birkaç tane anket gelebilir ama her anket sizin profilinize uymayabilir. Her gelen anketi doldurabilirsiniz diye bir kural yoktur. Anketler belirli bir hedef kitlenin kullanım  alışkanlıklarını düşüncelerini öğrenmeye yönelik olduğu için herkes her anketi dolduracak diye bir kural yoktur. Önce size birkaç soru sorulur eğer anket doldurma kriterlerine uyuyorsanız o anketi doldurabilirsiniz. Bu şekilde size gelen anketler içerisinden size uygun olanı doldurursunuz. Şimdi bana diyeceksiniz ki eee ben bütün anket sitelerine üye oldum her gelen anketi dolduramayacaksam nasıl para kazanacağım? Şöyle ki siz üç beş anket şirketine üye olursanız dediğim gibi günlük üç anket gelse belki birini dolduracaksınız belki de hiç birini dolduramayacaksınız. Ama siz bütün anket şirketlerine üye olursanız ki bu anket şirketlerinin sayısı 300 ila 500 arasında değişebiliyor. Düşünsenize size günlük yirmi anketin geldiğini ve sizde sadece bunlardan sadece 3 tanesini doldurabilseniz bunlarından ücreti 5 dolar ile 25 dolar arasında değişiyor olsa o zaman günlük olarak üç anketten ortalama olarak 10 15 dolar arası bir para kazanabilirsiniz. Yani anket sayısının çokluğu sizin daha çabuk ve daha kolay para kazanmanız demektir.
   Peki anket doldurarak para kazanmak için gerçekten güvenilir olan günlük birkaç saat çalışmam karşılığında emeğimin karşılığını alabileceğim anket sitelerini nasıl bulacam derseniz işte bu noktada size yardımcı olacak kaynak Anket Listesi Dijital Eğitim Kitabı'dır. Bu kitap sizlere bütün anket şirketlerini sunmaktadır. Bu anket şirketlerinden hangisi güvenilir hangisinden daha çok anket gelir, anketlerin karşılığında ne kadar ücret alabilirsiniz. Bütün bunlar hakkında sizlere bilgi verir.
  Kısacası anket doldurarak para kazanmak günde birkaç saatinizi alacak bir çalışmadır. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde kolaylıkla anketleri doldurarak kısa sürede güzel paralar kazanabilirsiniz. Hayırlı kazançlar.

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder