19 Aralık 2022 Pazartesi

YÜRÜYEREK PARA KAZANDIRAN UYGULAMALAR

Yürüyerek-Para-Kazandıran-Uygulamalar

Hem sağlıklı kalmak için spor yapmak hem de para kazanmak istiyorsanız o zaman bugün sizlere sıralayacağım yürüyerek para kazandıran uygulamalar neler bunlara mutlaka göz atmalısınız. 

Günümüzde teknolojinin sunduğu nimetleri doğru ve etkin bir şekilde kullanırsak aslında oldukça güzel paralar kazanabiliriz. Önemli olan size para kazandıracak yöntemi belirlemek. Aslında yürüyüş yaparak para kazanmak para kazanmanın en zahmetsiz yoludur diyebiliriz. Gün içerisinde sadece yürüdüğünüz zaman ya da spor yaptığınız zaman telefonunuzu yanınızda bulundurarak kendiniz için bir ek gelir elde edebilirsiniz. 

Sizlere aşağıda yürüyerek para kazandıran uygulamalar içinde en çok kazandıracak ve güvenilir olan uygulamaları listeledim. Bu uygulamaları telefonunuza indirerek her spor yaptığınızda para kazanabilirsiniz. 

SweatCoin

Yürüyerek para kazandıran uygulamalar içerisinde en eski ve en çok kullanılan uygulamaların başında gelir. Gün içerisinde attığınız her adım sayılır ve gün sonunda SweatCoin adı verilen paraya dönüşür. Her bin adım 1 SweatCoindir. 

MapMyFitness 

Bu uygulama hem yürüyerek hem de spor yaparak para kazanabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama içerisinde gün içerisinde yapmak istediğiniz yürüyüş hedefini belirleyip bu hedefi tamamladığınızda para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paraları işse uygulamadaki mağazada harcayarak kullanabilirsiniz. 

Winwalk

Yürüyüş yaparak para kazandıran uygulamalar içerisinde yer alan bu uygulama telefonunuzdaki adım sayarı kullanıp adımlarınızı sayar. Bu uygulama içerisinde anket doldurup, video izleyerek de para kazanabilirsiniz.

Optimity

Bu uygulama içerisinde hem yürüyüş yaparak para kazanabilirsiniz hem de uygulama içerisinde gezinerek, verilen görevleri yerine getirerek ve arkadaşlarınızı uygulamayı kullanmaya davet ederek de para kazanabilirsiniz. 

Runtopia

Yürüyerek para kazanmanın dışında spor yaparak da para kazanabilirsiniz. Kazançlarınız ise coinlere dönüşüp bu coinler Sports Coin adı verilen ödeme ile gerçekleşmektedir. 

Evidation

Yürüyerek para kazandıran uygulamalar içerisinde yer alan Evidation uygulamasından hem para kazanabilir hem de sağlık takibinizi yapabilirsiniz. Spor yapmak, uyumak, yemek yemek size para kazandıracaktır. Uygulama sizlere bunlar dışında anket doldurarak ve reklam izleyerek para kazanma avantajı da sağlar. Kazanılan her bir 10 bin puan ise 10 dolar para kazanmanızı sağlar.

Sund

Kazanç oranı oldukça düşük olsa da bu uygulamayı da telefonunuza indirerek yürüyüş yaptığınızda para kazanabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder