27 Şubat 2017 Pazartesi

CLİXSENSE İLE NASIL PARA KAZANILIR?


Clixsense, internet üzerinden para kazanabileceğiniz oldukça basit ve güvenilir bir sistemdir. Clixsense tıkla kazan siteleri içerisinde yer alan en iyi sitelerden birisidir. İnternetten para kazanmak isteyenler için oldukça güvenilir olan bu site ile ilgili sizlere birkaç bilgi vereyim.

Clixsense sitesine üye olduktan sonra size günlük olarak reklamlar gelir. Bu reklamlar üzerine tıkladığınızda kedi ve köpeklerin olduğu resimler çıkar bu resimlerden kedi olan resme tıkladığınızda reklam açılır ve beş saniye boyunca reklamın bitmesini beklersiniz. Daha sonra reklam bitince kazancınız 1 cent artar. Size bu miktar az gibi görünebilir ama sitedeki kazanç sağlayacağınız asıl bölümleri birazdan açıklayacağım. Bu reklamları izlerken başka sayfaya geçmeyin yoksa reklamların süresi geçmez. Birde standart üye olunca size gelecek günlük reklam sayısı en fazla 20 olur oda düzenli olarak siteye uzun süre giriş yaptığınızda reklam sayısı artar.

Gelelim sitedeki asıl kazanç bölümlerine;

Anketler ile para kazanın

Sitedeki asıl kazanç yeri aslında anketlerdir. Site içerisinde size günlük olarak 2 - 3 tane anket gelmektedir. Sizin profilinize uygun olan anketleri doldurduktan sonra günlük 2 dolar kadar kazanabilirsiniz. Anketler ilk başta nasıl cevap veremeyeceğinizi bilmediğiniz için anketler kapanabilir. Ama bir süre sonra anketlerin mantığını kavrıyorsunuz ve hemen hemen günlük gelen bütün anketleri doldurup para kazanabiliyorsunuz. Birde şöyle bir şey var clixsense yeni bir uygulama yapmış anketler mailinize gelebiliyor ve siz bu anket mailini gördüğünüzde siteye girip anketi doldurarak vakit kaybetmeden para kazanabilirsiniz.

Oyun ve uygulama indirerek para kazanın

 Anket ve reklam tıklamalarından dışında site içerisinde çeşitli para kazanabileceğiniz bölümlerde yer almaktadır. Siteden oyun indirerek veya oynayarak para kazanırsınız. Çeşitli uygulamalarda site içerisinde bulunmaktadır. Bunları indirdiğiniz zamanda para kazanabilirsiniz. Ama bu uygulamaları indirirken veya oyun oynarken ücretsiz olmalarına dikkat edin. Bazı uygulama veya oyunlar ücretli olabiliyor.

Taskslar ile para kazanın

 Anket, oyun ve uygulama dışında Taskslarda sizlere iyi para kazandırır. Taskslarda biraz İngilizce bilgisi gerekiyor ama İngilizceniz olmasa da bir süre sonra alışıyorsunuz ve Taskslarıda yapmaya başlıyorsunuz. Taskslardan da iyi miktarlarda para kazanabilirsiniz. İlk başlarda siteye yeni üye olunca size tasks gelmeyebilir ama ilerleyen zamanlarda size gelen tasksları doldurarak günlük kazancınız arttırabilirsiniz.

Clixgird ile para kazanın
Birde sitede Clixgird bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde ekranda bulunan resim üzerindeki küçük kutulara tıklama yaparsınız. Günlük 30 hakkınız vardır. Bu tıklamalar içerisinde 5 10 dolar gibi yüksek miktarlarda para kazanabilirsiniz. Burada para kazanmanız için belirli bir strateji yoktur sadece şans meselesi yani kazanmanız ama denemeye değer. Yan tarafta kazananları ve ne kadar para kazandıklarını görebilirsiniz.

Clixsense oldukça güvenilir bir sitedir. Evden para kazanmak isteyenler için oldukça güzel bir iştir.Çok fazla olmasa da azar azar para kazanabilirsiniz. Ben yaptığım diğer işler nedeniyle clixsensden para kazanmaya ara vermiştim ama tekrar başladım.
 Vaktim oldukça günlük 15 20 dakika ayırarak 2 dolara yakın para kazanıyorum. Site ilk üye olduğunuzda standart üye oluyorsunuz. Ama sitede Premium üyelik sistemde bulunmakta. Bu üyeler daha çok anket, reklam ve task alırlar. Premium üye olmak için siteye belli bir miktar para yatırmanız gerekiyor. Ayrıca site içerisinde diğer tıklama siteleri içerisinde olan referans kiralama işlemi yok. Referansı dışarıdan almanız gerekir. Yani referans linkinizi başkalarına vererek onların sizin aracılığınızla üye olması gerekir bu sayede o kişiler üzerinden de para kazanabilirsiniz.

Siteye aynı Ip adresi üzerinden bir kişinin kayıt olması gerekir. Hem siz hem de ailenizden birisi siteye üye olamaz bunda belirteyim. Ayrıca telefondan da giremezsiniz buna da dikkat edin.

Gelelim önemli bir meseleye ödeme sorunu. Ben Clixsense üzerinden paramı PayPal ile çekiyordum kesinti olmadan birkaç gün içerisinde yatıyordu. Ama şimdi PayPal olmadığından siteden para çekmek için payza paytoo gibi farklı yöntemler var. Eğer buralarda hesaplarınız varsa para çekmeniz kolay. 8 dolar olunca paranızı çekebiliyorsunuz. Benim buralarda hesabım yok o nedenle şimdilik paramı biriktiriyorum. Bir nevi parayı unutup hesapta birikmesini sağlıyorum. Biraz fazlalaşınca sonra bakacağız artık bir çaresine. Belki o zamana kadar paypal geri açılır.

Sitede   Türkçe Forum bölümüde bulumakta buradan dilediğiniz bilgiye de ulaşabilirsiniz. İngilizce bilginiz olmasa da sitede bir süre uğraşarak her bölümü kolayca öğrenebilirsiniz.


 Clixsense ile para kazanmak isterseniz aşağıda bulunan resme tıklayarak benim referans linkim ile üye olabilirsiniz. Hayırlı kazançlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder